Zuigflessenbereider Milky Now

Ref A002301

Om eenvoudig en in alle veiligheid uw zuigflessen te bereiden

  • Praktisch
  • Eenvoudig in gebruik: met het aanraakscherm kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen
  • Zeer snel: 36 seconden zijn genoeg om het water tot 37°C te verwarmen!*
  • Grote inhoud (1,1 l): bereid snel tot 12 zuigflessen
  • Hygiënisch: u kunt uw water tot 100°C verhitten om alle potentieel aanwezige bacteriën te elimineren en de properheid van het water te garanderen

Praktisch

U hoeft maar op een knop te drukken en het water wordt snel tot de gewenste temperatuur (tussen 22°C en 100°C) verwarmd en rechtstreeks in uw zuigfles geschonken. Praktisch: deze warmwaterdispenser schenkt automatisch 60 ml water: afmeten is dus niet meer nodig!

Functie ""water warmhouden

Door de grote inhoud (1,1 l) en de functie ""water warmhouden” kunt u op ieder moment van de dag of nacht en in alle veiligheid de zuigfles met melk voor uw baby bereiden. Het water heeft altijd de geprogrammeerde temperatuur, ongeacht de tijd waarop u de maaltijd van uw kleintje bereidt!

Functie ""100°C"" 

En als u zeker wilt zijn van de kwaliteit van het water dat u aan uw baby geeft, kunt u dit met de functie ""100°C"" van deze machine voldoende verhitten om alle potentiële bacteriën te verwijderen en de properheid hiervan te garanderen. Dankzij het ingebouwde afkoelingssysteem hoeft u maar een paar minuten te wachten totdat het water de temperatuur heeft die u oorspronkelijk wenste.

Functie ""CLEAN""

De flessenbereider is eenvoudig in gebruik, maar ook in onderhoud: het waterreservoir is van rvs, de garantie voor een maximale hygiëne, en met de functie ""CLEAN"" kunt u alle watercircuits eenvoudig reinigen (het water zal gedurende 3 minuten koken op 100°C). Onze tip voor optimale properheid: voeg een paar druppels citroensap toe aan het water, voordat u 2 tot 3 keer op de knop ""CLEAN” drukt.

Met de eenvoudig te gebruiken flessenbereider Milky Now kunt u in minder dan een minuut tijd de zuigfles van uw kleintje bereiden.
  • Ingangsspanning: 220 V – 50 Hz.
  • Verwarmingsvermogen: 800 W.
  • Maximale inhoud: 1,1 l
  • Verwarmtijd: 36 seconden voor het verwarmen van 0,3 l water tussen 20 °C en 37 °C

Mening klanten

U hebt het product getest?
Geef ons uw mening

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price

Contact opnemen met Babymoov

Wens je met ons contact op te nemen voor eender welke vraag?

Aarzel niet! Het hele team van Babymoov staat voor je klaar. Onze consumentendienst staat voor jou ter beschikking van maandag tot vrijdag van 8.45 u. tot 12.30 u.

Stuur een bericht