Deco Pop Uitschuifbaar Veiligheidshekje Hout Bevestiging door drukken & schroeven

Ref B025224

Het uitschuifbare houten veiligheidshekje met bevestiging door schroeven of drukken!

 • Eenvoudig te monteren en te installeren (minder dan 10 minuten), Bevestiging door schroeven of door drukken
 • Geschikt voor openingen van 63 tot 106 cm
 • 2 soorten openingen: als deurtje (bij muurbevestiging) of afneembaar hekje (bij bevestiging door drukken)
 • Ergonomische handgreep, Geen extra uitbreiding nodig
 • Geen stang op de grond, om valpartijen te voorkomen, Conform de norm EN 1930:2012
Levenslange garantie

Dit product is levenslang gewaarborgd door Babymoov*

De eerste keer dat uw kindje kruipt en zijn eerste stapjes zijn ontroerend! Maar het is ook het begin van ""Oooooooh, niet op de trap"", ""Niet naar de open haard, de keuken, de hond..."" . Het is tijd om de trappen en andere risicovolle plekken te beveiligen met een kinderhekje! Bij het kiezen van uw hekje moet u allereerst de te beveiligen ruimte meten. De Deco Pop is geschikt voor openingen van 63 tot 106 cm. Deze is uitschuifbaar, u heeft geen extra uitbreiding nodig. Vervolgens hangt alles af van de te beveiligen plek. Betreft het een trap? De toegang tot een vertrek? Als het om een trap gaat, raden wij bij Badabulle u aan de bevestiging door schroeven van de Deco Pop te gebruiken. Waarom? Uw groeiende kleintje zal tegen het hekje duwen / hier op steunen. Het hekje zal zwaar op de proef gesteld worden! Met de bevestiging door schroeven wordt het hekje rechtstreeks in de muur bevestigd. 

Dit is de meest stevige en veilige oplossing voor uw kindje op de lange termijn. Met de bevestiging met schroeven is het Deco Pop hekje heel praktisch in het dagelijkse leven. Het is met een hand te openen, in beide richtingen als deurtje met zijn veiligheidshandgreep.   Voor een incidenteel gebruik bij opa en oma of om bijvoorbeeld de toegang tot de keuken te verhinderen, is de bevestiging door drukken van de Deco Pop geschikt. Een deurkozijn of een stevige leuning zijn nodig als ondersteuning. Het voordeel is dat u geen gaten hoeft te boren in de muur! Het Deco Pop hekje is volledig uitneembaar bij een gebruik door drukken. Met behulp van de veiligheidshandgreep verwijdert u het hekje om te passeren. Ongeacht het gekozen bevestigingssysteem, het Deco Pop veiligheidshekje is eenvoudig te monteren. In precies 10 min is het geïnstalleerd! Het heeft geen stang op de grond, zodat u niet kunt struikelen. Het in 4 trendy decoratieve kleuren verkrijgbare houten Deco Pop hekje past in ieder interieur. 

Une barrière pratique

Votre Bout'chou en grandissant va pousser / s'appuyer sur la barrière. Il va la mettre à rude épreuve ! Avec la fixation à vis, la barrière est directement fixée dans le mur. C'est la solution la plus solide, la plus sûre pour votre enfant à long terme. Avec la fixation à vis, la barrière Deco Pop est très pratique au quotidien. Elle s'ouvre d'une seule main, dans les deux sens en portillon avec sa poignée de sécurité.   Pour une utilisation occasionnelle chez les grands-parents ou pour empêcher l'accès à une cuisine par exemple, la fixation par pression de la Deco Pop est adaptée. Un encadrement de porte ou une rampe solide sont nécessaires pour la soutenir. 

Technische Kenmerken

 • Materialen: 81% Hout / 12% Metaal / 5% ABS / 1% PE / 1% Papier
 • Afmetingen product in open stand: 106 x 5,80 x 72 cm
 • Afmetingen product in gesloten stand: 63 x 5,80 x 72 cm
 • Gewicht: 3,2 kg

Wettelijke informatie

 • Dit veiligheidshekje is in overeenstemming met de norm EN 1930:2011
 • Voldoet aan de veiligheidseisen
 • Dit veiligheidshekje is alléén bestemd voor een gebruik in huis
 • Dit veiligheidshekje is bestemd voor kinderen tot 24 maanden
 • WAARSCHUWING - Nooit gebruiken zonder de bevestigingsdoppen die op muur of kozijn geplaatst moeten worden
 • WAARSCHUWING: voor de installatie aandachtig deze instructies lezen, want een verkeerde montage kan voor gevaarlijke situaties zorgen
 • WAARSCHUWING: dit veiligheidshekje mag niet voor raamopeningen gebruikt worden
 • WAARSCHUWING - Nooit gebruiken zonder de bevestigingsdoppen die op muur of kozijn geplaatst moeten worden

Mening klanten

U hebt het product getest?
Geef ons uw mening

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price

Contact opnemen met Babymoov

Wens je met ons contact op te nemen voor eender welke vraag?

Aarzel niet! Het hele team van Babymoov staat voor je klaar. Onze consumentendienst staat voor jou ter beschikking van maandag tot vrijdag van 8.45 u. tot 12.30 u.

Stuur een bericht