Verzorgingstas

Ref B032000

Groeit mee en heeft een grote inhoud, hier kunt u alle babyspulletjes in kwijt!

  • Compleet : 7 accessoires (borstel, kam, schaar, nagelknipper, 4 nagelvijltjes, silicone massageborsteltje voor het tandvlees en badthermometer)
  • Transparant materiaal om in een oogopslag te zien welke accessoires er in zitten
  • Groot formaat, ideaal om alle essentiële verzorgingsproducten en de meegeleverde accessoires mee te nemen (watten + babydoekjes + medicijnen …)
  • Verschillende opbergruimtes en aparte vakken
  • Eenvoudig te vervoeren : hengsel, ritssluiting. Groeit mee en wordt een kindertoilettas

Spetters en spatten, de wasbeurt van uw kleintje is een aangenaam moment samen

Het verzorgingsetui Plouf bevat alle spulletjes die u nodig heeft voor de verzorging van uw baby. Het is transparant, zodat u in een oogopslag de inhoud kunt zien. Badthermometer, borstel en kam, vijltje en nagelknipper, schaartje met ronde punten, massageborsteltje van silicone voor het tandvlees, niets werd vergeten! Dit verzorgingsetui bevat deze zeven accessoires, maar u kunt het eenvoudig aanvullen met de spulletjes van uw kleintje (watten, reinigingsdoekjes, medicijnen...). Het heeft vakken en elastieken, zodat alles gerangschikt kan worden zoals u dat wilt.

Ideaal

Ideaal voor thuis, maar ook gemakkelijk mee te nemen wanneer u er op uit trekt. Ondanks zijn grote inhoud kan het verzorgingsetui Plouf in een luiertas of koffer opgeborgen worden. Met zijn hengsel kunt u het overal ophangen! Handig, het verzorgingsetui Plouf kan gewassen worden, voor optimale hygiëne. De spulletjes van uw baby zijn belangrijk!

• Samenstelling: Pvc zonder ftalaten / Polyester

Mening klanten

U hebt het product getest?
Geef ons uw mening

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price

Contact opnemen met Babymoov

Wens je met ons contact op te nemen voor eender welke vraag?

Aarzel niet! Het hele team van Babymoov staat voor je klaar. Onze consumentendienst staat voor jou ter beschikking van maandag tot vrijdag van 8.45 u. tot 12.30 u.

Stuur een bericht