HET BUITENGEWOON SLIMME MERK VOOR UW BABY EN TROUWE DIENAAR VAN DE OUDERS 

Ons credo: alle slimme ouders het beste voor hun baby aanbieden, vanaf de geboorte! Sinds 2007 staan onze teams u elke dag bij in uw dagelijkse leven, door slimme producten aan te bieden om aan alle behoeften van uw baby te voldoen: Voeding, Bad, Veiligheid, Verplaatsbaar en Comfort. Naast handig zijn onze producten ook doeltreffend en veilig. Wij bieden overigens een levenslange garantie aan !

SAMEN MET DE OUDERS ONTWORPEN

Wie kent de behoeften van ouders en hun hummeltjes beter dan de mama’s en papa’s zelf? Daarom doen onze teams een beroep op uw o zo kostbare ervaring. Ze integreren die ervaring in het ontwikkelingsproces door middel van bijeenkomsten en immersiedagen in heel Frankrijk: momenten bij uitstek om van gedachten te wisselen en ideeën te delen!

WANNEER CREATIVITEIT SAMENGAAT MET VEILIGHEID

Ons centrum voor onderzoek en ontwikkeling en onze marketing- en kwaliteitsteams werken nauw samen voor de ontwikkeling van producten die zowel aan de technische normen voldoen als aan de verwachtingen van de ouders beantwoorden. Al onze producten worden getest in onafhankelijke erkende laboratoria overeenkomstig de van kracht zijnde Franse (NF) en Europese (EG) normen.