Levenslange Garantie

Levenslange garantie van Babymoov

Onze belangrijkste doelstelling is jou een absolute gemoedsrust te garanderen. We zijn dus bijzonder veeleisend op het vlak van de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten.

Dit engagement vertaalt zich in de levenslange garantie die wij voor onze producten aanbieden. Registreer je binnen 2 maanden na je aankoop.

Bij het minste probleem neem je gewoon contact op met ons klantenbeheerteam. Je product wordt dan hersteld of geruild in geval van een technisch probleem dat door de garantie wordt gedekt!

De levenslange garantie van Babymoov is gratis, persoonlijk en niet overdraagbaar. Online registreren binnen 2 maanden na de aankoop is vereist.

De levenslange garantie Badabulle is enkel geldig in de landen : FRANKRIJK, BELGIË, LUXEMBURG, NEDERLAND, SPANJE // The Badabulle Lifetime Warranty only covers this countries : FRANCE. BELGIUM, LUXEMBOURG, NETHERLANDS, SPAIN

Wanneer geldt deze levenslange garantie?

De levenslange garantie gaat in na het verloop van de wettelijke garantie van 2 jaar en begint dus te lopen op de dag nadat het aangekochte goed twee jaar oud is.

Tijdens de eerste twee jaar is je product gedekt door de wettelijke garantie van 2 jaar die wordt toegepast op vertoon van een aankoopbewijs, zonder voorafgaande registratie. Ben je vergeten je te registreren voor de levenslange garantie, weet dan dat je product dus toch gedurende twee jaar gedekt is!

Wat dekt de levenslange garantie? De garantie is van toepassing op voorwaarde dat het product werd gebruikt in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing, in geval van elektrische of elektronische werkingsstoringen en bij defecte onderdelen.

Wat dekt de levenslange garantie niet?

De garantie geldt niet voor verbruiksmaterialen (fopspenen, spenen, flessenborstels, batterijen ...). Ze dekt geen beschadigingen veroorzaakt door een verkeerd gebruik van het materiaal, een slecht onderhoud, breuk, schade ten gevolge van een ongeval of een val, esthetische aantastingen van de oppervlakken aan de binnen- en buitenzijde die geen invloed hebben op het gebruik van het product (vlekken, krassen, schrammen, verkleuring, opdrukken).
De garantie dekt geen normale slijtage, zoals de normale slijtage van textiel (beschadigde stoffen door regelmatig gebruik, verkleuring, scheuren, gaten), naden, ritssluitingen.
Verlies, diefstal of eender welke aantasting ten gevolge van een extern voorval worden evenmin door de garantie gedekt.

Toepassing van de levenslange garantie

Babymoov biedt uit hoofde van die garantie een herstelling of vervanging van het artikel of product aan wanneer de gebreken onherstelbaar zijn.
Babymoov wil zijn klanten voortdurend tevredenstellen. Daarom vernieuwen we onze assortimenten regelmatig. In de veronderstelling dat we niet in staat zijn om het artikel door hetzelfde model te vervangen, behouden we ons de mogelijkheid voor om je een gelijkaardig product en/of een product met gelijkwaardige technische eigenschappen aan te bieden. Wanneer een ander assortiment zich opdringt, wordt het product geruild tegen een product waarvan de waarde met de aankoopprijs overeenstemt. De levenslange garantie laat in geen geval toe om de terugbetaling van het defecte product te vragen.
Elke aanvraag voor de toepassing van de levenslange garantie kan onderworpen worden aan een fysieke controle van het product. De retourkosten zijn ten laste van de consument.

Produkten uitgezonderd van de levenslange garantie : Twist-, Kozii- en Foodii-artikelen, tweedehands artikelen, herverpakte produkten."

Hulp nodig?

+ 32 2 290 20 43 voor België en + 31 858 080 040 voor Nederland of via onze contactformulier.